Marielle Westman

Jag bor i Sköndal med min hund Elvis (född aug 2002) som är en blandras från Spanien. Vi har hållit ihop i vått och torrt sen maj 2003 samtidigt som jag började jobba med hundar på heltid.

Jag jobbar som Hunddagisansvarig och Hundfrisör på Hägerstens Hundcenter HB (www.hagerstenshundcenter.se) sedan september 2007 där även Elvis är med mig på dagarna. Jag utbildar mig under 2015 till Insruktör hos Hundens Hus  och Diplomerad hundmassör hos Axelsons animal massage school.

Elvis är en mycket pigg och träningsglad hund och vi tävlar i viltspår och rallylydnad. Vi gjorde ett godkänt anlagsprov i januari 2015 och tränar nu för Öppen klass och championat.

I Rallylydnaden så har vi diplom i Nybörjarklass och Fortsättningsklass vilket gör att vi nu ska börja träna för att tävla i Avancerad klass.

Elvis har även agerat projekthund under en Assistanshundsutbildning och har lärt sig olika servicebeteenden som tex. att dra av strumpor, apportera olika föremål, öppna och stänga lådor samt signalbeteenden.