Sommarläger 2017

Inbjudan som som pdf fil finns här

Sommarläger den 7-9 juli på Gålö Havsbad.

Hej alla glada Apolloiter! Sommaren närmar sig med stormsteg och det börjar bli dags att anmäla sig till årets sommarläger. I år gästar vi Gålö Havsbad från fredag den 7 juli till söndag den 9 juli.

Helgens aktiviteter
På fredag eftermiddag samlas vi vid 18.00-tiden. Ni tilldelas era rum och rumskompisar etc. Vi bekantar oss och pratar om kommande aktiviteter, innan grillen startas för gemensam middag 19.30. Kvällen avslutas med en skön promenad och kanske någon vågar ta sig ett dopp?!

På lördagen börjar vi klockan 9.00 då Eva Werther gästar oss och kör introduktion i Specialsök. Därefter bryter vi för lite vila samt lunch. Samlas igen vid 14.00, då Pia Johansson kommer och kör ett pass Rallylydnad.
Under eftermiddagen finns det möjlighet att bada hundarna och promenera runt på Gålö, som bjuder på en fantastik natur.
Grillarna tänds igen och vi får förhoppningsvis en härlig kväll tillsammans. Runt kl 20.00 bjuder vi upp till en prestigefylld 5-kamp som utlovar fina priser ☺

Söndagen börjar vi med att städa oss ur stugorna och packa bilen, för att sedan hänga med Lena Lundin på ett Viltspårspass.
Vi avslutar sommarlägret med en gemensam fika ute i skogen och beger oss sedan hem igen, fyllda av roliga minnen och med trötta och nöjda hundar.
Med reservation för att programmet kan komma att ändras.
Anmälan skickas till maria@brandstam.se .


Packlista och övrig info, såsom betalning, får ni i ett bekräftelse mail.
I anmälan vill vi ha namn, hundens/hundarnas namn, telefonnummer, samt om det finns några matallergier och eventuellt önskemål på boendekompis.
Deltagaravgiften är 1200kr. Avser boende, aktiviteter, fika båda dagarna.
Boendet hittar ni här: http://www.galohavsbad.se/stugor-ehx0n