Hundar VI Minns

 

 På denna sida vill vi hedra hundar vi minns

och som har varit aktiva i Apollogruppen

Vill du att din Vän ska bli omnämnd här?
Maila Margitha  apollogruppen.margitha@yahoo.se Med text och Bild.


 

Vilma 

Katarina Strömberg

 
 
 
If tears could build a stairway And memories were a lane I would walk right up to Heaven
And bring you back again.
 
 
My heart still ache in sadness And tears still flow What it meant to lose you
No one will ever know
 
But I know you want us to remember all the happy times Life still has much in store Since you’ll never be forgotten I pledge to you today A hallowed place within my hearts Is where you’ll always stay!
Smiley heart
 
Katarina Strömberg
 


 

Älskade Jojo 1998-08-24 - 2011-01-03

Alltid arbetsvillig, Alltid glad, outtröttligt bångstyrig hade vi SÅ mycket Roligt ihop: lydnadsprov, agility, viltspår OCH Närs dövheten slog till, rallylydnad - Nog DET Bästa till Jojo Visste. Hon lämnade ETT enormt tomrum OCHj fö saknad litografi SIG. "

Manga "gamla" apollogruppare Kommer Nog Väl ihåg Henne.

Med Vanlig hälsning
Barbro


 

Till Minne AV Zig-Zag

Vad är döden?

Döden är ingenting alls. Jag har bara gled iväg in i nästa rum. Jag är jag och du är du. Oavsett vad vi var för varandra, att vi fortfarande är.

Ring mig av min gamla bekant namn. Tala till mig på det enkla sättet som du alltid använt. Sätt ingen skillnad i din ton. Ha ingen forcerad luft av högtidlighet och sorg.

Skratta som vi alltid skrattade åt de små skämt som vi har haft tillsammans. Spela, le, tänk på mig, be för mig. Låt mitt namn vara någonsin begrepp att det alltid var. Låt det uttalas utan att påverka, utan spår av en skugga på den.

Livet innebär allt som det någonsin betydde. Det är samma som det alltid varit. Det finns absolut obruten kontinuitet. Varför skulle jag vara ur sinne, därför att jag är utom synhåll?

Jag väntar på dig, för ett intervall, någonstans mycket nära, bara runt hörnet.

Allt är väl.